Upravljanje krizom COVID 19 - Sigurnost nam je najbitnija

03.07.2020.

Podijeli članak:

Bez obzira na ublažavanje mjera vezano za pandemiju uzrokovanu Korona virusom, svjesni smo da je kriza ne jenjava, te da je neophodno držati se svih preporučenih mjera, a s ciljem smanjenja rizika infekcije korona virusom COVID - 19. Sigurnost naših uposlenika i klijenata nam je na prvom mjestu, stoga je obezbjeđenje sigurnih uslova za rad naš prioritet. 

 

 

Zaposlenicima su obezbjeđena sva potrebna sredstva – počevši od maski, vizira, rukavica pa do sredstava za dezinfekciju koje mogu koristiti na radnom mjestu i terenu uz jasno definisana pravila koja se odnose na korištenje navedene zaštite. Prilikom terenskog rada (mjerenja i montaža) naši uposlenici se pridržavaju jasnih uputa za sigurnije poslovanje: obavezno nošenje zaštitne opreme kao i izbjegavanje nepotrebnog socijalnog kontakta. Naši kancelarijski prostori kao i izložbeni saloni se redovno dezinfikuju kako bi bili bezbjedni za naše uposlenike ali i klijente.

Pozivamo Vas da se i dalje pridržavate mjera koje su na snazi i preporuka kako biste ostali zaštićeni i sačuvali svoje zdravlje. Prilikom posjete našim poslovnicama obavezno je nošenje zaštitne maske i poštivanje distance od 1,5m. Napominjemo da sve informacije oko naših proizvoda i usluga možete dobiti ukoliko nas pozovete na naše brojeve telefona 035-704-940 (Gračanica) i 033-656-688 (Sarajevo). Također, omogućili smo i poručivanje naših proizvoda putem online obrazaca na na našoj web stranici.

Radujemo se danu kada ćemo zajedno pobijediti COVID-19 i nastaviti raditi na izgradnji snažnije privrede i još sigurnijih i otpornijih naših poslovnih organizacija i zajednice.

Posljednje novosti

 • Preselili smo se - nova lokacija u Sarajevu

  Preselili smo se - nova lokacija u Sarajevu

  Dragi naši klijenti, poslovni partneri, saradnici i prijatelji, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da nas od danas možete posjetiti na novoj adresi u Sarajevu, Aleja Bosne Srebrene 61. 

 • Kako odabrati idealan suncobran?

  Kako odabrati idealan suncobran?

  Reklamni suncobrani predstavljaju najjednostavniji i najpovoljniji način da stvorite hlad u bašti vašeg ugostiteljskog objekta, ali i da na vidljiv način istaknete vaš brend. Uspjeh ili neu...

 • ZIMSKE BAŠTE: Zatvaranje kristal folijom

  ZIMSKE BAŠTE: Zatvaranje kristal folijom

  Da bi proširili kapacitete, ugostitelji se sve češće odlučuju da bašte svojih objekata zatvore kako bi ih mogli koristiti i u zimskom periodu Zatvaranje bašta se može raditi na...