Pergola tenda u novoj bašti Sunnyland Trebević

30.04.2019.

Podijeli članak:

Sa zadovoljstvom predstavljamo naš najnoviji uspješno završen projekat. Pozivamo Vas da uživate u prelijepom pogledu na Sarajevo ispod Suman pergola tende u novoj bašti Sunnyland Trebević!

Suman je još jednom pokazao da je lider u projektovanju, proizvodnji i montaži Pergola tendi. Projekat Sunnyland podrazumjeva Pergola tende sa zategama i pratećom rasvjetom. Tendu smo u potpunosti prilagodili zahtjevima investitora te na obostrano zadovoljstvo funkcionalno i estetski oplemenili još jedan značajan objekat u našem glavnom gradu. 

Posljednje novosti

 • Preselili smo se - nova lokacija u Sarajevu

  Preselili smo se - nova lokacija u Sarajevu

  Dragi naši klijenti, poslovni partneri, saradnici i prijatelji, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da nas od danas možete posjetiti na novoj adresi u Sarajevu, Aleja Bosne Srebrene 61. 

 • Kako odabrati idealan suncobran?

  Kako odabrati idealan suncobran?

  Reklamni suncobrani predstavljaju najjednostavniji i najpovoljniji način da stvorite hlad u bašti vašeg ugostiteljskog objekta, ali i da na vidljiv način istaknete vaš brend. Uspjeh ili neu...

 • ZIMSKE BAŠTE: Zatvaranje kristal folijom

  ZIMSKE BAŠTE: Zatvaranje kristal folijom

  Da bi proširili kapacitete, ugostitelji se sve češće odlučuju da bašte svojih objekata zatvore kako bi ih mogli koristiti i u zimskom periodu Zatvaranje bašta se može raditi na...