NOVO U PONUDI - Bioklimatska tenda - SKYROOF

01.01.2020.

Podijeli članak:

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naš najnoviji proizvod – bioklimatska tenda – Skyroof. Sa svojom čvrstom aluminijumskom konstrukcijom i pokretnim krovnim lamelama, bioklimatska tenda predstavlja idealno rješenje za sve vremenske prilike. Prikladna kako za komercijalne, tako i za privatne objekte, bioklimatska tenda će vam pružiti uživanje i komfor u svim vremenskim uslovima.

Svojim minimalističkim i elegantnim izgledom, savršeno će se uklopiti u svaki ambijent, dok će svojim tehničkim karakteristikama pružiti sigurnost i zaštitu. Pokretne lamele pojednostavljuju podešavanje intenziteta svjetlosti i pozračnosti, a jedini na tržištu nudimo i model koji omogućuje istovremeno zakretanje i povlačenje lamela stvarajući otvoreni prostor. Brojne mogućnosti personalizacije zahvaljujući širokom izboru boja, izrade po želji i zatvaranja omogućuju da svaka tenda bude izrađena baš po vašoj mjeri.

Bez obzira da li bioklimatskom tendom proširujete kapacitete svog ugostiteljskog objekta, da li razdvajate pušačku od nepušačke zone ili spajate enterijer sa eksterijerom, ova tenda će Vam stvoriti novi iskoristivi prostor koji se može koristiti cijelu godinu.

Posljednje novosti

 • Preselili smo se - nova lokacija u Sarajevu

  Preselili smo se - nova lokacija u Sarajevu

  Dragi naši klijenti, poslovni partneri, saradnici i prijatelji, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da nas od danas možete posjetiti na novoj adresi u Sarajevu, Aleja Bosne Srebrene 61. 

 • Kako odabrati idealan suncobran?

  Kako odabrati idealan suncobran?

  Reklamni suncobrani predstavljaju najjednostavniji i najpovoljniji način da stvorite hlad u bašti vašeg ugostiteljskog objekta, ali i da na vidljiv način istaknete vaš brend. Uspjeh ili neu...

 • ZIMSKE BAŠTE: Zatvaranje kristal folijom

  ZIMSKE BAŠTE: Zatvaranje kristal folijom

  Da bi proširili kapacitete, ugostitelji se sve češće odlučuju da bašte svojih objekata zatvore kako bi ih mogli koristiti i u zimskom periodu Zatvaranje bašta se može raditi na...