Hotel Bristol - najmodernija Pergola tenda

11.07.2016.

Podijeli članak:

Pergola je moderno, automatizirano rješenje prvenstveno namijenjeno za ekskluzivne objekte i zatvaranje većih površina terasa. Ovaj jedinstveni proizvod namijenjen je za sva godišnja doba. Ljeti stvara ugođaj hlada i prozračnosti, dok se zimi može potpuno zatvoriti te postati grijani i zaštićeni prostor za sve veće privatne i ugostiteljske objekte. Upotreba je pojednostavljena zahvaljujući automatiziranom rješenju s daljinskim upravljačem. Svojom čvrstom konstrukcijom i izborom visokootpornih materijala Pergola tenda odolijeva svim vremenskim prilikama, a svojim minimalističkim i elegantnim dizajnom uklopit će se u svaki eksterijer.

Najnoviji projekat kompanije Suman je novi objekat na krovu hotela Bristol, jedini projekat takve vrste u BiH koji je kombinacijom Pergola tende, WPC podnih obloga i petokanalnog SLIDING sistema zatvaranja stvorio dodatni iskoristivi prostor na visini od 50 m. Hotel je dobio novi objekat namijenjen za svečane prijeme, vjenčanja i konferencije, a kompanija Suman d.o.o. dokazala da svojom kompletnom paletom proizvoda nude mnogo više od zaštite od sunca. 

''Instaliranjem tende, kako u prizemlju objekta tako i na samom vrhu hotela, produžili smo ljetnu sezonu do krajnjih granica. U vrijeme izrazito toplih, te kišnih dana, prije instalacije, gosti bi prekidali trenutke opuštanja jer prethodne tende, koliko god bile dobre, nisu u potpunosti mogle zaštiti goste od sunca, a pogotovo od kise. Ugradnjom grijalica za otopljavanje snijega na terasi na krovu hotela zaokružit ćemo cjelogodišnje poslovanje'', istakao je gdin Šefik Gušić, izvršni direktor hotela Bristol. 

Posljednje novosti

 • Preselili smo se - nova lokacija u Sarajevu

  Preselili smo se - nova lokacija u Sarajevu

  Dragi naši klijenti, poslovni partneri, saradnici i prijatelji, sa zadovoljstvom vas obavještavamo da nas od danas možete posjetiti na novoj adresi u Sarajevu, Aleja Bosne Srebrene 61. 

 • Kako odabrati idealan suncobran?

  Kako odabrati idealan suncobran?

  Reklamni suncobrani predstavljaju najjednostavniji i najpovoljniji način da stvorite hlad u bašti vašeg ugostiteljskog objekta, ali i da na vidljiv način istaknete vaš brend. Uspjeh ili neu...

 • ZIMSKE BAŠTE: Zatvaranje kristal folijom

  ZIMSKE BAŠTE: Zatvaranje kristal folijom

  Da bi proširili kapacitete, ugostitelji se sve češće odlučuju da bašte svojih objekata zatvore kako bi ih mogli koristiti i u zimskom periodu Zatvaranje bašta se može raditi na...